Oplevelsesrige rejser med Martin Herbst som guide

RAVENNA – EUROPAS KULTURELLE HOVEDSTAD

Kursus- og kulturrejse til Ravenna 18.-23. marts 2024

Tag med på denne unikke dannelsesrejse til Ravenna. Vi skal bo på et charmerende hotel i selve Ravennas hjerte, blot et stenkast fra de største seværdigheder. Vi besøger de bjergtagende historiske monumenter og bliver klogere på, hvorfor Ravenna i flere hundrede år var Europas kulturelle hovedstad. Vi tager tillige på to heldags busudflugter, hvor vi henholdsvis oplever indlandet og kystens perler, der i sig selv er en rejse værd. Få foredrag om Ravennas historie og seværdigheder. Besøg Dantes gravplads. Oplev byen og de omkringliggende landskaber. Vær i godt selskab over middagsbordet hver aften. Bliv beriget med indsigter og oplevelser for livet.

LÆS MERE OM REJSEN

DANNELSESREJSE TIL FIRENZE

REJSE – 11.-16. MARTS 2024

Tag med på denne unikke rejse til Dantes Firenze. Vi skal bo midt i byen, og én af Danmarks mest vidende Dante-kendere, teolog og forfatter Martin Herbst, åbner alle dørene til Den Guddommelige Komedie og til byen, der fødte renæssancen og derefter reformationen.

Få undervisning i Dante og Firenze hver dag, nyd byen ind imellem og vær i godt selskab over middagsbordet hver aften.

LÆS MERE OM REJSEN

ROMS HJERTE – KULTURREJSE TIL DEN EVIGE STAD

Kursus- og kulturrejse til Rom 8.-13. april 2024

Tag med på denne unikke rejse til Rom. Vi skal bo på et renoveret – stadigt fungerende – kloster fra det 17. årh. i selve Roms hjerte, blot et stenkast fra de største seværdigheder. Teolog og forfatter Martin Herbst, åbner alle dørene til Vergils Aeneide og Rom, der både er en by og en idé med enorm virkningshistorie. Få foredrag om Aeneiden, Rom og seværdighederne hver dag. Nyd byen og dens kunstskatte ind imellem. Vær i godt selskab over middagsbordet hver aften. Bliv beriget med indsigter og oplevelser for livet.

LÆS MERE OM REJSEN

DANNELSESREJSE TIL SICILIEN

REJSE – 11.-18. NOVEMBER 2023

I samarbejde med Tine Kragh og Højskolen på Sicilien tilbyder vi denne dannelses- og oplevelsesrejse, hvor du også bades i dejligt samvær. Historisk set har Sicilien været mødested for øst og vest, nord og syd og katalysator for stor poesi, kunst, arkitektur og politik. Alle de store har været der: Odysseus! Aeneas! Sapho! Platon! Frederik d. Store! Garibaldi! Kom i selskab med historiens store ånder i Siracusa. Oplev Siciliens skønne byer og landskaber.

LÆS MERE OM REJSEN

“Den vestlige civilisation blev født, fordi nogle syntes, at livet var så interessant, at de begyndte at undre sig.”

Martin Herbst

“Livet er ikke et projekt, der skal lykkes. Det er en gåde, man skal lære at leve med.”

Martin Herbst
BOOK FOREDRAG