Oplevelsesrige rejser med Martin Herbst som guide

REJSE: ASSISI – KULTURENS HJERTE

Kursus- og kulturrejse til Assisi, 13.-18. april 2026

Tag med på denne unikke dannelsesrejse. Lad ånd og sanser blive badet i et reservoir af kulturel hukommelse. Omgivet af naturens skønhed bliver vi klogere på Assisis kulturelle, historiske og religiøse betydning. Vi skal bo i hjertet af byen, i et ombygget middelalderkloster, og bliver taget ved hånden af en lokalboende dansk guide, der åbner alle dørene til området og dets historie. Det hele ledsages af heldagsudflugter, besøg på udsøgte restauranter, festmiddag på luksusrestaurant, indsigter og oplevelser for livet.

LÆS MERE OM REJSEN

SICILIEN – EUROPAS FØDSEL

Rejse med Løgumkloster Refugium og Martin Herbst, 25. oktober – 1. november 2024

Rejseledere: Martin Herbst, Dante-ekspert, teolog og forfatter; Peter Franklin, forstander

Tag med på denne unikke rejse til Siracusa. Lad ånd og sanser blive badet i et reservoir af kulturel hukommelse, der har været formativ for Europas kunst, historie og dannelse. Vi skal bo på et hotel i byens hjerte med udsigt til havnen, der mere end én gang har været afgørende for byens skæbne. Sicilien er et skatkammer af kunstværker, seværdigheder og kirker, og på rejsen vil du komme i selskab med historiens største ånder.

Refugieånden fra Løgumkloster er for en stund flyttet til Sicilien – med god plads til fordybelse og samvær – og med ønsket om at vende beriget hjem med oplevelser for livet i bagagen.

Sirakus San Giovanni, Katakomben

LÆS MERE OM REJSEN

DANTE-KURSUS I OG KULTURREJSE TIL FIRENZE

3.-8. NOVEMBER 2025

Tag med på denne unikke rejse til Dantes Firenze. Vi skal bo på et herligt firestjernet hotel – et ombygget middelalderkloster – i selve byens hjerte. Én af Danmarks mest vidende Dante-kendere, teolog og forfatter Martin Herbst, åbner alle dørene til Den Guddommelige Komedie og til byen, der fødte renæssancen og derefter reformationen. Få foredrag om Firenze og Dante hver dag. Nyd byen og dens kunstskatte ind imellem. Vær i godt selskab over middagsbordet hver aften. Bliv beriget med indsigter og oplevelser for livet.

LÆS MERE OM REJSEN

ATHEN – KULTURENS VUGGE

REJSE – 17.-22. marts 2025

Tag med på denne unikke dannelsesrejse. Vi skal bo på et firestjernet hotel  i byens hjerte. Vi bliver klogere på det tankegods, der formede vestlig kultur, og som stadig præger os. Vi skal bese Athens seværdigheder, men vi skal også på heldagsudflugt  til Epidaurus og Mykene, kulturens arnested. Det hele ledsages af besøg på udsøgte restauranter, gallamiddag på luksusrestaurant, herligt samvær, indsigter og oplevelser for livet.

LÆS MERE OM REJSEN

DANNELSESREJSE TIL FIRENZE

UDSOLGT

REJSE – 4.-9. NOVEMBER 2024

Tag med på denne unikke rejse til Dantes Firenze. Vi skal bo midt i byen, og én af Danmarks mest vidende Dante-kendere, teolog og forfatter Martin Herbst, åbner alle dørene til Den Guddommelige Komedie og til byen, der fødte renæssancen og derefter reformationen.

Få undervisning i Dante og Firenze hver dag, nyd byen ind imellem og vær i godt selskab over middagsbordet hver aften.

LÆS MERE OM REJSEN

“Den vestlige civilisation blev født, fordi nogle syntes, at livet var så interessant, at de begyndte at undre sig.”

Martin Herbst

“Livet er ikke et projekt, der skal lykkes. Det er en gåde, man skal lære at leve med.”

Martin Herbst
BOOK FOREDRAG