Mit livs omvej

Hvorfor valgte jeg som ung gymnasieelev at ofre familie, venner, uddannelse og en lovende sportskarriere for at gå helhjertet ind i Moon-bevægelsen? Hvorfor arbejdede jeg i døgndrift med pengeindsamling og hvervning af nye medlemmer, og hvorfor blev jeg ved i næsten 20 år?

  • Hvorfor blev jeg gift med en tilfældig udvalgt kvinde ved et bunkebryllup i Korea, og hvorfor bortadopterede vi vores førstefødte søn til et barnløst par i bevægelsen?
  • Hvorfor besluttede jeg til sidst at bryde med alt det, jeg havde levet og åndet for, og hvad har jeg lært af min tid i Moon-bevægelsen?
  • Hvordan får man en ny begyndelse, når alt det man troede på er styrtet i grus?
  • Hvordan kommer man videre uden bitterhed og uden at gøre sig selv til et offer?
  • Hvordan kan man fortsat være helhjertet, når man opdager, at man er blevet bedraget, og at bedraget mest af alt viste sig at være et selvbedrag?
  • Hvordan kan det være, at man efter alt dette ender som en lykkelig, livsglad og taknemmelig mand?

Et foredrag mange vil blive klogere af

Jeg tilpasser foredraget, MIT LIVS OMVEJ, til mine tilhørere. Jeg holder det både i sognegårde, på skoler, i forskellige foreninger og i mellemstore og store virksomheder. Jeg mener, at min historie er relevant for mange mennesker, og for mange forskellige mennesker, fordi den er en god omvendelseshistorie og en hyldest til livet. Det er historien om et menneske, der måtte ud på en lang omvej i tilværelsen for at finde det sandfærdige liv. Denne omvej bevirkede, at jeg overså noget vigtigt, men også at jeg fik øje på noget meget væsentligt, som andre nu kan have gavn af; nogle synes min historie er underholdende og mystisk, mens andre går hjem med stof til eftertanke og fornyet inspiration til deres eget liv.

Book et foredrag om Mit livs omvej