Ganske få pladser tilbage. Der lukkes snart for tilmelding.

Roms Hjerte

Velkommen til en uforlignelig rejse med kursus, guidede ture, herligt mad og selskab,
og hvor du hele tiden er i gode hænder.

Kursus- og kulturrejse til Rom 24.-29. april 2023

Tag med på denne unikke rejse til Rom. Vi skal bo på et renoveret – stadigt fungerende – kloster fra det 17. årh. i selve Roms hjerte, blot et stenkast fra de største seværdigheder. Teolog og forfatter Martin Herbst, åbner alle dørene til Vergils Aeneide og Rom, der både er en by og en idé med enorm virkningshistorie. Få foredrag om Aeneiden, Rom og seværdighederne hver dag. Nyd byen og dens kunstskatte ind imellem. Vær i godt selskab over middagsbordet hver aften. Bliv beriget med indsigter og oplevelser for livet.

PROGRAM:

 • Fly tur/retur fra København til Rom.
 • Transport med bus til og fra lufthavnen til Casa Santa Lucia Filippini, Largo di Santa Lucia Filippini 20, 00186, Rom. https://www.romacasaperferie.it/en.
 • Fem nætter i dobbeltværelse.
 • Hotel med eget foredragslokale.
 • Halvpension: morgenmad på hotel og aftensmad på udsøgte, skønne restauranter.
 • Gallamiddag på herlig restaurant m. velkomst-drinks, tre retters menu m. vin ad libitum.
 • Foredrag om Aeneiden, Rom og byens historie hver dag kl. 9-11 og 17-19, undtaget fredag. Foredrag om det moderne Rom v. Jesper Storgaard Jensen.
 • Entré til alle museer og seværdigheder på programmet.
 • Ture med lokal, autoriseret guide til byen og dens seværdigheder; Forum Romanum, Palatinerhøjen, Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel, Stanza della Segnatura, Kejser Augustus’ Mausoleum m.m.
 • Byskat er inkl. i prisen.
 • Kompendium med alle foredrag og seværdigheder.

Hverken kursus eller rejse kræver forkundskaber. Tilmelding sker efter ’først til mølle’ princippet ved indbetaling af depositum på nedenstående konto eller mobile pay på 4242 2270. Skriv derefter en mail til Martin Herbst, hvor du angiver dit fulde navn, som det står i passet, e-mail og telefonnummer.

Derefter bliver du kontaktet af Martin Herbst: mh@martinherbst.dk.
Bank: Reg. nr.: 0400. Konto nr.: 4023149627.
Pris i alt: kr. 13.800 (tillæg for enkeltværelse kr. 1200).
Indbetaling af depositum kr. 3000.00 betales snarest, og plads er dermed sikret.
Restbeløb betales senest 1. februar 2023.
Rejsen er dækket af rejsegarantifonden.
Teknisk arrangør: JTB – Europe / Cvr. nr. 46357019 / Reg. nr. i Rejsegarantifonden nr. 198.
Se flere anbefalinger på www.martinherbst.dk.

Vi skal bo på det charmerende kloster Casa Santa Lucia Filippini (billedet) – i hjertet af Rom – hvor du kan nyde roen, høre fængslende foredrag og lade op til dagens indtryk og indsigter.

Romekspert Jesper Storgaard Jensen beriger os om Det Moderne Rom i sit foredrag:

Rom har til alle tider været elsket af danskerne. På dansk bruger vi ligefrem udtrykket Rom-farer, om den Rom-entusiastiske rejsende, der bliver ved med at komme tilbage til den italienske hovedstad. Det, der især trækker danskerne til Rom, er byens historie. Det antikke. Det storslåede.

Men Rom er også en ”uigennemtrængelig” by, som består af en række lag. Hvad ser man, når man begynder at skrælle disse lag væk? Hvordan er forholdet mellem stat, familie og kirke? Og hvad med det politiske spil? Og hvordan formår byen Rom at være dobbelt hovedstad – dels for 1,2 mia. katolikker verden over, dels for Italien som land?

Det er nogle af de emner som Jesper Storgaard Jensen vil komme ind på i sit foredrag om Rom. Jesper – der er journalist, forfatter, foredragsholder og rejseleder – har boet fast i Rom siden 1997 og udgav i 2022 bogen ”Det usynlige Rom”.

www.detusynligeitalien.dk